Het wedstrijdsecretariaat zorgt iedere week voor de planning van alle wedstrijden qua tijd en qua veld.

Graag voor planningen van wedstrijden en velden contact opnemen met Frans Schmidt, zie hieronder voor contact gegevens.

Ook voor het verplaatsen van wedstrijden kunt u bij Frans Schmidt terecht, zie de daarvoor geldende procedure.

Last but not least moet u ook te spelen oefenwedstrijden bij hem aanmelden. Ook daarvoor geldt een verplichte werkwijze.

Verenigingen die door willen geven dat wedstrijden bij hen zijn afgelast:

Door de week kunt u daarvoor contact opnemen met Frans Schmidt, telefoon 06-2001 1026.

Op zaterdag graag doorgeven aan het clubhuis aan de gastheer van dienst, telefoon 050-5349477.

fransschimdt  onbekend persoon  onbekend persoon

Frans Schmidt
Wedstrijdzaken
06-20011026

Rudy Dekker
assistent wedstrijdsecretaris

Joep Rooijers
assistent wedstrijdsecretaris

Voor vragen over de ledenadministratie kunt u terecht bij:

koendegroote  onbekend persoon
Koen de Groote
Ledenadministratie
Anne-Geertje Hoekema
Ledenadministratie

Voor algemene informatie over lidmaatschap zie ook op deze pagina.