Na in de bekerronde de volgende ronde te hebben gehaald is vanmorgen de competitie van start gegaan.

In alle vroegte werd vertrokken naar SC Stadspark JO11-1. Klokslag 9 uur werd er afgetrapt in een heerlijk zonnetje. De jongens lieten al snel zien dat ze op de training goed hadden geoefend op het overspelen. Er werd veelvuldig de combinatie gezocht en na enkele minuten spelen stond het ook al snel 0-1. En binnen een kwartier stond het al 0-4. Toch kon Stadspark ook nog iets terug doen. Na 22 minuten spelen werd de 1-4 gemaakt. Dit lieten de jongens natuurlijk niet over hun kant gaan en de neuzen gingen weer richting het doel van Stadspark. Bij het rustsignaal stond de teller op 1-9.

Met na rust een andere keeper op goal gingen de jongens weer vrolijk verder. Ook in de tweede helft werd er vrolijk op los gescoord, zodat de meegereisde supportersschare kon genieten van veel doelpunten en het heerlijke weer. De eindstand is uiteindelijk 1-22 geworden. Elke speler heeft deze wedstrijd een doelpunt gemaakt, er zijn veel assists gegeven, er is goed verdedigd, maar bovenal is er veel samengespeeld. Top jongens!

Op naar de volgende wedstrijd.

Marianne, een enthousiaste supportster.