VV Gorecht JO13-3 is winterkampioen. In september startte dit nieuwe team voortvarend met de trainingen.

Door Saskia Groote

Vorig jaar had het grootste deel van deze groep heel veel wedstrijden verloren. Dat moest dit seizoen anders, vonden ze. Al snel werd het een hecht team en werden er wedstrijden gewonnen.

Een kleine tegenslag was het vertrek van de trainer, maar dit gemis werd vrij snel opgevangen door twee enthousiaste nieuwe trainers die met volle energie de draad oppakten. Het team ging ondertussen door waar ze mee bezig waren; namelijk winnen. Naarmate het seizoen vorderde viel het woord “kampioen” steeds vaker, maar we waren er nog niet. De nummer twee, GVAV, bleef ook winnen. Toen eind november ook die wedstijd werd gewonnen, kwam het kampioenschap wel erg dichtbij.

De laatste thuiswedstijd tegen FC Assen werd ook gewonnen en toen was het feest. De laatste wedstrijd van het seizoen deed er vervolgens niet meer toe. JO13-3 was kampioen!!! Wat een feest!

Al met al heeft dit team 11 wedstrijden gespeeld en alles gewonnen, met een doelsaldo van 96 voor en 3 tegen. Een terechte kampioen. En dat werd gevierd op zaterdag 9 december met een kampioensshirt, een spandoek, taart, en uiteraard patat van de club.

J013 3 Kampioen