Afgelopen zaterdag 11 mei is het JO17-3 gelukt om op twee ronden voor het einde van de voorjaarscompetitie ongeslagen (18 uit 6) kampioen te worden. In de thuiswedstrijd werd LTC Assen JO17-3 kansloos met 4-0 (2-0) verslagen.

Door: Jan Henk Venema (leider)
In de wedstrijden daarvoor werd de nummer twee van de competitie, FC Assen JO17-4, reeds tweemaal verslagen (thuis 5-4 en uit 2-6). Een prachtige prestatie van een ploeg die sinds de winterstop wordt gecoacht en getraind door Danny Dwars en Wilfred Veenstra (woensdagen). Daarnaast verzorgt eerste elftal speler Wout van der Velde de trainingen op maandagen. Gefeliciteerd spelers! Dit resultaat is een mooie beloning voor jullie goede opkomst op de trainingen en inzet bij de wedstrijden.

Coaches/trainers ook proficiat! Dit resultaat is met name te danken aan jullie serieuze trainings- en wedstrijdaanpak. Heel veel dank namens spelers en ouders dat jullie deze taak zo goed hebben opgepakt na de winterstop!