Op 30 juni 2018 vond de seizoenafsluiting ’17-’18 plaats van Gorecht JO17-2. Het was een stralende dag en op één speler na was het hele team compleet.

Daarnaast waren ook veel familieleden ingegaan op de uitnodiging om de afsluiting met ons op het terras van het clubgebouw te vieren.

Het middagprogramma stond voor de spelers in het teken van voetvolleybal bij Binn’n Pret in Groningen. Na dit programma-onderdeel werd bij terugkomst op de club op het Westveld een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen het team en hun familie met de staf. Brutaal werd de wedstrijd door de familie met staf gewonnen met 3-2 met goals van Felix (trainer/coach), Janmelle (vader Kyle) en Ale (vader Bauke). Voor het JO17-2 scoorden spelers Tim en Ernad.
JO17 2 seizoensafsluiting 2017 2018 1
Binn’n Pret

Aan het begin van het avondprogramma hield Felix een presentatie waarin alle spelers even in de spotlights werden gezet. Ook werden er prijzen uit gereikt voor ‘topscorer’, ‘assist-koning’, ‘trainingsbeest’, ‘man of the year’ en ‘speler met de meeste progressie’. Respectievelijk Yrjan, Kyle, Jason, Ruben en Folkert mochten de bekers van Janmelle (leider) in ontvangst nemen. Felix had voor de spelers ter ondersteuning van zijn speech een mooie presentatie gemaakt met foto’s. Ook werden alle aanwezige ouders bedankt voor het rijden, wassen en vlaggen. Tot slot werden ook Gijs (assistent trainer), Jacob (fotograaf), Janmelle en Tim (leider) door Felix in het zonnetje gezet. Alsof dat nog niet genoeg was, kregen de beide leiders en de trainer/coach van het team als blijk van waardering een mooie attentie.
JO17 2 seizoensafsluiting 2017 2018 2

Terugblik seizoen door Felix

Daarna werd de barbecue met hapjes en drankjes geopend die mede mogelijk was gemaakt door onze sponsor Anytime Restoria uit Oosterhaar (waarvoor veel dank Tonny). Toen de meeste spelers klaar waren met eten, werd er nog wat gevoetbald. Ook werden penaltyreeksen afgewerkt waarbij de spelers voordat ze een strafschop mochten nemen eerst veel rondjes moesten draaien om de penaltystip. Sommige spelers werden door het draaien zo duizelig dat ze vervolgens niet eens de bal meer konden raken! Hilarisch. Ondertussen werd door de aanwezige ouders en staf met wat drankjes en muziek genoten van de mooie zomeravond. Omstreeks middernacht ging iedereen na een geslaagde avond huiswaarts.

We wensen de spelers de komende week succes met de selectietrainingen en zien iedereen graag weer op de afsluitdag op 7 juli aanstaande of na de zomervakantie bij V.V. Gorecht! Ruben, Jason M. en Hidde - die ons helaas gaan verlaten - wensen we natuurlijk het allerbeste bij hun nieuwe clubs!

Janmelle Kooi en Tim Willems-Kruize