Wat een geweldige wedstrijd hebben we gezien.

In het lekkere zonnetje zagen we als toeschouwers mooi overspel en vele kansen van ons Gorecht. Helaas wilde de bal er maar niet in. Net voor de pauze werd het 1-0 voor de tegenstanders jammer genoeg.

Na de pauze kwam het team sterk terug en Sophie Kerkhof lukte het om hem er wel in te pegelen! 1-1.
Het team bleef goed overspelen en was duidelijk sterker.

De tegenstander wist er vlak voor het einde toch nog eentje in te krijgen. Vandaar deze keer geen punten. Volgende week beter hopen we!

Opmerkingen van ouders op de wedstrijd app:
‘Jammer van de uitslag, maar jullie hebben het prima gedaan vandaag, meiden. Leuke wedstrijd’
‘Ja, top gespeeld. Dit was voetbal!! Volgende week nieuwe kans, weer tegen Hoogkerk, maar dan thuis’.
‘Complimenten, echt als team gefunctioneerd, prima gevoetbald en weer een goede inzet!!

Christine Weston

Rechtsboven bij de de foto’s: de goal van Sophie. Rechtsonder, beide trainsters waren er voor het team en waren trots.

mo13 2