Net voor A1 in Marum aantrad op 11 november waren wij in Marum aan het spelen.

Door Christine Weston

Wij moesten op het achterste veld in de woonwijk. Het natuurveld was groot en glad, onze bal rond en glibberig en de meiden en toeschouwers waren koud en nat door de vele buien.

Maar we konden wel van een mooie wedstrijd genieten. De meiden begonnen veelbelovend de hele tijd op de helft van de tegenstander aan te vallen. Het was spannend, maar de meiden moesten er nog een beetje inkomen, er werd nog niet zo veel overgespeeld. Maar ze domineerden de wedstrijd wel.

Helaas brak bij Marum nr 13 door, nam de bal mee naar de overkant  en maakte direct een doelpunt. Jammer. De meiden van Gorecht waren hierdoor wat ontmoedigd en speelden tot de pauze iets minder enthousiast en de tegenstanders kwamen door hun voorsprong wat lekkerder en brutaler in het spel dan in het begin van de wedstrijd.

Gelukkig ging Gorecht MO13-2 er de tweede helft weer tegenaan. Toen begon ook af en toe mooi overspel en zagen we spannende acties. Helaas leidde het niet tot een doelpunt voor Gorecht. Ook de Marumers slaagden er niet meer in te scoren, het bleef 1-0.

image1 3image1 3image1 3image1 3image1 3