De meiden van MO13-2 tonen inzet en doorzettingsvermogen

Op drassig natuurveld na een rommelige en late start (Drachten was nog niet helemaal klaar voor ons) speelde ons MO13-2 zaterdag haar wedstrijd. Nienke en Inoeskha hielpen de meiden en de Peter vlagde de wedstrijd.

Al vrij snel in de wedstrijd kwam ons MO13-2 op achterstand. De Drachtsterboys (die toch echt meiden waren) kwam op 1-0 voorsprong door een mooie goal. Gelukkig scoorde Sophie de W. (alias Pieter) enige tijd later een tegengoal, de keeper had het nakijken (zie foto rechtsboven) en hield de verdediging achter- en in het middenveld en de keeper (Manou) de tegendoelpunten op 1.

Dus gingen we met 1-1 de pauze in. Na de pauze werd er door VV Gorecht het best gespeeld.

De meiden kregen extra energie toen Britt direct na de pauze een mooi doelpunt scoorde (sorry Britt, toen had ik de camera nog niet in aanslag) en we voor kwamen met 2-1.

Langs de kant stonden veel supporters. Ook onze mascotte (Sarah-Marie haar puppy Foxy) en de kietelende aanhang van Lotte (zie foto’s).

Ondanks dat je wel kon zien dat moeheid zijn tol begon te eisen, vielen de meiden veel aan en Sarah-Marie wist er een derde doelpunt in te krijgen. Nog meer energie leidde tot het even vergeten van de moeheid en meer aanvallen en overspelen voorin. En Manou bleef goed keepen. Inoeshka deed een geniale wissel vijf minuten voor het eindfluitje. Deze combinatie leidde in deze laatste minuten van de wedstrijd tot 4-1 door het hele team, afgemaakt door Lotte.

Inoeshka trakteerde alle spelers op een verdiend zakje chips.

De hele supportersgroep was maar wat trots op het doorzettingsvermogen en de inzet van het team.

mo13 2