Vandaag, 23 november werd de voorlaatste wedstrijd van deze najaarscompetitie door ons MO13-1 gespeeld tegen MOVV uit Midwolda.

Deze opponent kon onze meiden nog redelijk volgen in de strijd om het kampioenschap, maar vandaag bleken onze meiden wederom het verschil te kunnen maken: 3-1 winst. Door dit resultaat zijn we zeker van het kampioenschap! Ongeslagen (alle 9 wedstrijden gespeeld en gewonnen, 27 punten en een doelsaldo van +55..). Expliciet vermeld: Frans Schmidt DANK voor het fluiten van onze meiden van MO 13-1 in deze beslissingswedstrijd. Grote klasse!! En niet te vergeten: Eddy! Dank voor de professionele catering na de wedstrijd. Patat en ranja, onze meiden hebben er zichtbaar van genoten.

Een werkelijk, ultieme prestatie van deze jonge groep meiden. Een uitstekende balans, ook dit seizoen weer vormgegeven door ontwikkel-trainer, aanjager, motivator, parel van het meiden trainersgilde van de VV Gorecht: Anne Freek Konings. Ook dit seizoen slaagt hij erin, een gemotiveerde en enthousiaste meidengroep succesvol te laten zijn tijdens trainingen en wedstrijden. Een ultieme prestatie en bijzonder knap!!

Resumerend: Kampioen! En inmiddels in de 3e ronde van het KNVB bekertoernooi. Prima!

Op 7 december spelen onze toppers Elske, Lieke, Amber, Teresa, Anne Cato, Fenne, Nine, Sophie, Iris, Roos, Amada, Lotte, Khoshi, Louisa en Fleur de laatste competitiewedstrijd thuis tegen SC Loppersum. Daarna volgt een welverdiende winterstop (wel lekker blijven trainen natuurlijk..) en dan op naar de volgende bekerwedstrijd tegen FC Assen op 22 februari in het nieuwe voetbaljaar.

Een uiterst trotse leider, een sportieve groet,

Erik de Groot
Leider MO13-1