Aan het eind van een enerverend en leerzaam voetbalseizoen voor onze meiden van MO13-1 een opsomming van alle successen op een rij;

-  Kampioen in de najaar competitie (1e klasse)

-  Kampioen in de voorjaarscompetitie (hoofdklasse)

-  Halvefinalist KNVB-beker toernooi 2018/2019

-  Winnaar Waadhoeke toernooi in Franeker

-  Finalist Nederlands Kampioenschap voor MO13 elftallen

Met een prachtig uitgebalanceerd elftal enthousiaste meiden, waarin de teamspirit wekelijks ervan af spatte tijdens trainingen en wedstrijddagen, kon dit resultaat simpelweg niet uitblijven. Nooit opgeven, keihard werkend, voor elkaar door het vuur, elkaar passievol coachend en met muzikale ondersteuning in de kleedkamer. Het was dit seizoen oprecht genieten geblazen langs de lijn.

Onze harde kern: Aimee, Sophie W, Sanne, Laura, Elske, Sophie K, Vera, Fenne, Anniek, Amber, Teresa, Isabel, Else Lieke, Michelle, Ricky en Sam

Dank voor jullie tomeloze inzet in het afgelopen voetbalseizoen!

Ook een speciaal woord van waardering voor ‘kampioenenmaker’, ‘ontwikkel-trainer van vv Gorecht’, ‘mensenmens tussen de meiden’ en bovenal ‘motivator’ en ‘fanatieke coach’: Anne Freek Konings. Een parel voor deze club, in het bijzonder het meidenvoetbal. Als leider was het voor mij, ook dit seizoen, weer een voorrecht om ondersteuning te mogen bieden richting MO13-1.

Iedereen een fijne zomervakantie toegewenst en op voorhand veel succes in het nieuwe seizoen.

Een sportieve groet,

Erik de Groot