Met nog drie wedstrijden te spelen toog ons MO13-1 vol goede moed richting Bergum.
Onze meiden op de ranglijst bovenaan met 6 punten verschil en een significant beter doelsaldo was er, mits opponent Heerenveense Boys zou verliezen van Anjum, een kans op het vroegtijdig behalen van het kampioenschap.
 
MO13-1 had de gehele wedstrijd een groot veldoverwicht, maar dit kwam dit keer niet tot uiting in doelpunten, waardoor het tot het laatste fluitsignaal spannend leek. Eindstand 1-0, na 3 minuten reeds bereikt. Uiteraard hielden onze toppers stand door het veldoverwicht. Mooie combinaties, prima reddingen door onze keepster en een gedreven inzet als basis voor dit uitstekende resultaat. 
 
Door het verlies van Heerenveense Boys kan ons MO13-1 niet meer ingehaald worden, zodat het kampioenschap in deze voorjaarscompetitie 2019 een feit is!
 
We kijken als trainer Anne-Freek Konings en ondergetekende, terug op een fantastisch seizoen: Kampioen in najaarscompetitie 2018 1e klasse, kampioen in voorjaarscompetitie 2019 Hoofdklasse en de beste in het KNVB bekertoernooi van de provincie Groningen. Als toetje in juni het NK tegen gerenommeerde elftallen in de vaderlandse MO13-1 meidencompetitie. 
 
Trots! Op de ontwikkeling, positieve drive en enthousiasme van onze toppers:
 
Amber Aimee Sanne Elske Laura Michelle Sophie (K) Isabel Else-Lieke Teresa Anniek Fenne Vera Ricky Sophie (W) Jullie hebben dit gezamenlijke succes 100% verdiend! 
 
Een sportieve groet,
 
Erik de Groot

Leider van de kampioenen MO13-1

Gorecht MO13 1 kampioen    

 

     
Gorecht MO13 1 kampioen2

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop