De meiden van ons MO13-1 hebben vandaag hun zegereeks in het bekertoernooi extra glans gegeven, door thuis (1-1 eindstand) op overtuigende wijze door middel van strafschoppen, vv Nieuw Buinen te verslaan.

Verslag: Erik de Groot
Foto's: Menno Wolthuis

Tijdens de wedstrijd, die bol stond van de spanning, werd snel duidelijk, dat vv Nieuw Buinen een tegenstander van formaat was. Neemt niet weg, dat onze jonge meiden tegen een selectie met 3 dispensatie speelsters uit MO15, het maximale moesten geven.  De eerste helft gelijk opgaand, 0-1 achter en vlak voor rust verdiend gelijkmakend 1-1, was een slijtageslag voor enkele meiden van ons MO13-1. Tijdens de rust werden de puntjes op de i gezet door onze gedreven trainer Anne Freek Konings, hetgeen na een gepassioneerde 2e helft leidde tot de 1-1, bij rust reeds gepaald. De strafschoppen werden door onze meiden vakkundig, winnend, afgewerkt. Grote klasse!

Een fantastisch hoofdveld, top arbiter Frans Schmidt, massaal aanwezig publiek en heerlijke weersomstandigheden; Het was vandaag weer een waar sportief genot op ons sfeervolle sportpark De Koepel.

De ontlading na de bekerwedstrijd was groot, keihard (samen)werken werd ook vandaag weer beloond. Deze meidengroep laat week in, week uit zien, dat een sterk fundament, gemotiveerde meiden, die elkaar uitstekend positief en gedreven coachen in het veld, tot een optimaal resultaat leidt. Het plezier spat er wekelijks, tijdens trainingen en wedstrijden van af. Prima! Gewoon doorgaan, op deze ingeslagen route naar succes.

In het bekertoernooi heeft ons MO13-1 inmiddels de halve finales bereikt. Een uiterst knappe prestatie. Waar zal dit eindigen? Wordt vervolgd!

Een sportieve groet,

Erik de Groot