Vandaag, zaterdag 16 maart, op een nat, sfeervol en voetbal ademend sportpark De Koepel, weer een mooi resultaat van ons collectief 'de meiden van MO13-1'.

Na een gelijk opgaande eerste helft (2-2), liet deze hardwerkende groep enthousiaste meiden wederom zien, waartoe zij in staat zijn. Binnen 5 minuten na rust stond er een
5-2 voorsprong op het scorebord. De einduitslag tegen Bergum, 9-2, is een goede basis voor de resterende wedstrijden (doelsaldo +9 en 9 punten uit 3 gespeelde wedstrijden). Uitstekend! Bovenaan in de hoofdklasse en volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen Heerenveense Boys. Daar kan ons MO13-1 een gaatje slaan op de ranglijst. Dat zou toch fantastisch zijn voor deze kanjers! Wordt vervolgd.

Onder bezielende coaching en training van onze top trainer Anne-Freek Konings blijft deze selectie zich prima doorontwikkelen. Passie, plezier en elkaar ondersteunen voor, tijdens en na de wedstrijd, zijn de basis-elementen voor het behaalde succes. Waar gaat dit eindigen?

Op zaterdag 30 maart speelt MO13-1 om 10.45 uur de, naar verwachting, spannende bekerwedstrijd THUIS tegen vv Nieuw Buinen. Dit wordt ongetwijfeld een leerzaam spektakelstuk! Moedig onze meiden aan! Zij verdienen alle steun.

Een sportieve groet,

Erik de Groot (leider MO13-1)
ErikdeGroot