Nadat ons MO13-1 in de 1e klasse een maatje te groot bleek te zijn (ongeslagen status), heeft deze ambitieuze en uiterst fanatieke meidenselectie er inmiddels 1 competitiewedstrijd opzitten in de hoofdklasse.

Het werd vorige week 1-6, uit tegen de amateurtak van sc Heerenveen. Opnieuw 'in het linker rijtje' in een competitie, die zich vrijwel volledig afspeelt in de provincie Friesland.. Het maakt de meiden van MO13-1 niets uit. Winnen met passie en plezier staat voorop.

En dan ook nog strijdend in het bekertoernooi! Gisteren werd MKV'29 in Leeuwarden verslagen met 1-3. Bij rust was het redelijk gelijk opgaand, maar in de rust werd nog eens vakkundig door trainer Anne-Freek Konings gehamerd op onze sterke punten (doorzettingsvermogen, elkaar ondersteunen en positief coachen in het veld en een hoge balcirculatie hanteren) en ziedaar, MKV'29 kwam vrijwel niet meer op onze helft. Prima resultaat! Inmiddels bij de laatste 6 van Groningen, Friesland en Drenthe in het bekertoernooi. Grote klasse meiden en trainer!

Een sportieve groet,

Erik de Groot
Trotse leider MO13-1

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop