Zaterdag stond de wedstrijd tegen laagvlieger vv Winsum MO13-1 op het programma.

Ook deze zevende competitiewedstrijd werd met veel machtsvertoon gewonnen, 10-0 (21 punten uit 7 wedstrijden, doelsaldo +60). Omdat 's ochtends onze enige enigszins concurrent vv Zuidhorn tegen de verwachtingen in had verloren, is ons MO13-1 met nog 3 wedstrijden te spelen, niet meer in te halen.

Een hele knappe prestatie! Deze meiden, niemand uitgezonderd, tonen iedere zaterdag en tijdens de training een positieve, sportieve gedrevenheid, hetgeen tot dit succes heeft geleid. Uiteraard onder uiterst professionele coaching van onze motivator en kampioenenmaker: Anne-Freek Konings. Grote klasse.

Ook in de bekerstrijd doet MO13-1 nog volop mee. Donderdag 29 november om 19.00 uur thuis tegen FC Assen wordt ongetwijfeld een spannende en leerzame wedstrijd tegen een kwalitatief vergelijkbare opponent. De meiden kijken er reikhalzend naar uit. Als leider nodig ik u hierbij graag uit, om dit duel op ons sportpark te aanschouwen en onze meiden te ondersteunen.

Aansluitend aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag was er patat met ranja en de meiden zongen luidkeels het 'We are the Champions'. Dank Eddy!! Het was nog lang onrustig op ons sportpark De Koepel. Weer een mooie ervaring in rugzak van deze enthousiaste meidengroep.

Een sportieve groet,

Erik de Groot