Na een leerzaam en uitdagend NK (donderdag jl. in Alkmaar), hetgeen ons MO13-1 een 10e plaats (de top 16 van Nederland was tijdens dit toernooi aanwezig) en de Sportiviteitsprijs 2018 opleverde, kijken wij met gepaste trots terug en stond vandaag -12 mei- de uitwedstrijd tegen svo BDE op het programma. 


Met een ietwat uitgedunde selectie (12 meiden) werd veelal goed geconcentreerd gespeeld, met af en toe uitstekende combinaties dwars door de verdediging van deze goede tegenstander. Ook in deze wedstrijd werd zichtbaar, dat de meiden van vv Gorecht MO13-1 serieus mee willen doen om de eerste plaats in de competitie: Een afgetekende 2-5 (uitstekende doelpunten van Sol (2), Meike (1) en Eva (2) uit vloeiende aanvallen).  

Opnieuw een overwinning door een ijzersterk collectief. De meiden sporen elkaar goed aan, om het uiterste te geven. Vol passie wordt gestreden voor een goed resultaat. Klasse! 

Zaterdag 19 mei a.s. om 11.45 uur thuis op ons sportpark tegen vv Sweel, de eerste, van nog twee 'finales'.. Heel spannend en fantastisch voor de meiden. Komt allen, het is de moeite zeker waard! 

Met vriendelijke groet,

Erik de Groot
Leider MO13-1

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop