Zaterdag, de 5e mei, bevrijdingsdag, toog ons MO13-1 vol goede moed richting Zweeloo.

Een uiterst sfeervol dorpje in Drenthe. Ook het veld en het prachtige weer, waren voor de meiden en het in grote getale aanwezige Gorecht publiek voorbode voor een heerlijke pot voetbal.

Vooraf leek vv Sweel van gelijkwaardig formaat, maar dit bleek al snel NIET het geval. Bij rust stond het reeds 0-4 en de tegenstander diende alle zeilen bij te zetten in de tweede helft. Uiteindelijk werd met 9-2 gewonnen. De doelpunten (Verena, Sol, Eva en Meike) waren van hoogwaardige kwaliteit. Desalniettemin, voetbal blijft een teamsport en het is fantastisch om te zien, dat er een hecht 15-tal strijdt om iedere meter, hetgeen de ontwikkeling van de meiden ten goede komt. Ga zo door!

Donderdag 10 mei speelt MO13-1 het befaamde Nederlands Kampioenschap voor MO13 selectie elftallen. In Alkmaar. Dit wordt voor de meiden opnieuw een mooie leerervaring. We gaan vooral plezier maken en genieten, met als ultieme doel, prolongatie van de eerste plaats in september 2017. 

Aansluitend volgen nog 3 spannende competitiewedstrijden voor MO13-1, waarbij de meiden het eindresultaat volledig in eigen hand hebben! 

Met vriendelijke, sportieve groet,

Erik de Groot
Een trotse leider

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop