Op zaterdag 14 april stond de belangrijke wedstrijd van onze meiden van MO13-1 tegen FC Assen op het programma.

In de heenwedstrijd lieten wij de punten nog in Assen, maar thuis werd deze tegenstander op vele momenten weggespeeld door een effectief, goed samenspelend Gorecht. Prachtige combinaties, vloeiend samenspel en prima doelpunten. Compliment aan het hele elftal! Inmiddels worden de ambities van de meiden onder bezielende leiding van trainer/coach Anne Freek Konings steeds meer zichtbaar. Meedoen om de 1e plaats in de 1e Klasse, waarbij plezier (ook tijdens de goed bezochte trainingen), steeds beter willen worden en bewust werken aan onderlinge coaching, zeker zullen leiden tot meer succesvolle resultaten. Meiden, lekker doorgaan op deze wijze!

Een sportieve groet,

Erik de Groot