De tweede competitiewedstrijd van het seizoen voerde MO13-1 naar Harkstede.

Verdediger Michelle was helaas ziek en spits Eva was er niet (op een familiedag), maar niet getreurd, andere meiden stonden op en lieten zien dat MO13-1 in de breedte haar mannetje staat. Het wordt bijna traditie, maar wederom konden er vijf verschillende meiden op het wedstrijdformulier genoteerd worden. “Oude bekende” Verena, maar ook Sol, Nina, Fenne en Anniek wisten het net te vinden. Fenne zelfs drie keer, niet gek voor iemand die nog in de MO11 zou mogen voetballen!

Het voetbal was bovendien zeer verzorgd, getuige het hoge percentage doelpunten dat vooraf werd gegaan door een mooie assist (10 van de 14). De assistenten van vandaag waren Fenne, Sol, Nina, Verena en Ilse, die met een dubbele assist een groot aandeel in de productie had.

Het meest spectaculair was echter de vijfvoudige (!) bal-op-de-lat/paal die er uiteindelijk toch niet inging.

Waarom dan toch de mixed emotions? Meike had na de wedstrijd van vorige week last van haar knie gekregen, maar hoopte dat na een week flinke rust een wedstrijd als keeper er misschien wel in zou zitten. Dat lukte echter niet. Zij kon de wedstrijd (ook in het doel) niet uitspelen. Terug naar de lappenmand dus en hopen op en werken aan herstel.

Volgende week tegen het op papier sterke MOVV zal MO13-1 het dus zonder haar inbreng moeten doen. De ploeg lijkt daar wel klaar voor, maar jammer blijft het…