Zaterdag 9 september 2017, Complimenten voor HFC’15 + KEEPSTER GEZOCHT!!!

De complimenten van vandaag gaan vooral naar de tegenstander. Want HFC’15 had vandaag in de return voor de beker na de uitslag afgelopen woensdag (19-0) niet per se hoeven spelen, maar de meiden uit Hoogkerk stonden er gewoon, heel goed. Ook voetballend zag het er duidelijk beter uit, zodat dit keer de teller stokte bij 12-0 (7-0 bij rust). Belangrijker nog: de keepers van Gorecht (dit keer Anniek en Aimee) moesten elk een keer echt reddend optreden en dat was in de eerste wedstrijd nog niet gebeurd. Doelpuntenmakers waren dit keer Sol, Verena, Meike, Eva (5 maal (!)) en ook Nina prikte een mooi doelpunt in een kleine hoek. De assists waren voor: Nina, Meike en Eva en de discrepantie tussen het doelpuntenaantal en het aantal assists laat al zien waar vandaag de schoen wrong: te weinig combinaties en teveel solo’s op weg naar nergens… In de verdediging grepen Sophie, Michelle, Nienke en Amy verschillende keren goed in. 

De highlights: een mooie afstandstreffer van Meike in de kruising, een tikkie-takka- doelpunt van Eva, waarbij Meike en Verena in de voorbereiding betrokken waren, het mooie doelpunt van Sol, na een doeltreffende actie, een kapbeweging en een goed geplaatst schot en de mooie diepe steekbal van Meike op Eva, die goed sprintte en mooi afrondde. 

De voorbereiding voor de competitie zit er op. Duidelijk is dat MO13-1 een goede ploeg heeft die in de competitie zeker bovenin mee kan doen. Het enige minpunt: er zijn nog steeds geen vaste keepsters gevonden. Dat biedt MO11- en MO13-keepsters in de buurt een mooie kans om aan te haken bij deze mooie ploeg. WIE INTERESSE HEEFT KAN ZICH MELDEN!

Bart Arentz

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop