Vandaag, 23 november werd de voorlaatste wedstrijd van deze najaarscompetitie door ons MO13-1 gespeeld tegen MOVV uit Midwolda.

Aan het eind van een enerverend en leerzaam voetbalseizoen voor onze meiden van MO13-1 een opsomming van alle successen op een rij;

De meiden van MO13-1 zijn kampioen geworden in de hoofdklasse en dit hebben ze gevierd.

Met nog drie wedstrijden te spelen toog ons MO13-1 vol goede moed richting Bergum.

Vanochtend vroeg toog ons MO13-1 om 07.30 uur richting Anjum (een traditioneel Friesch dorpje in het noordelijkste puntje van deze provincie). Onder barre omstandigheden (rond het vriespunt en enkele sneeuwbuien trotserend) werkte ons meiden elftal een moeizame, maar tevens leerzame wedstrijd af.