De jeugdafdeling van Gorecht is groeiende.

Ieder seizoen neemt het aantal jeugdteams toe. De meidenafdeling heeft daarin ook een groot aandeel. En hoewel er de laatste tijd veel nieuwe meisjes lid zijn geworden, werd afgelopen weekend een nieuw F-jongetje aangemeld. Tim Oosterhuis is het 400e jeugdlid van VV Gorecht. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit werd Tim donderdagavond uitgenodigd bij de halve finale van de KNVB-bekercompetitie van Gorecht D2 tegen ZNC D1.

09-24-04-2014voetbal 044

Voorafgaande aan deze spannende wedstrijd mocht Tim met beide teams samen met de scheidsrechter het veld betreden. Hij werd toegesproken door de voorzitter van vv Gorecht, Dick Jager, die zelfs nog training heeft gegeven aan de vader van Tim. Vervolgens kreeg Tim van Ineke Jansma, co√∂rdinator van de F-teams, een uniek Gorecht-shirt, namelijk met zijn naam en rugnummer 400. Trots liet Tim zien dat hij al heel goed kan voetballen en hij dribbelde met de bal naar het doel van de keeper van ZNC D1 en scoorde!  Beide teams stonden te trappelen om de strijd aan te gaan en Tim rende het hoofdveld af, met in zijn kielzog zijn zusje, op naar het puppieveld, waar ze samen gingen voetballen met de net door Tim gescoorde Gorecht-bal. VV Gorecht wenst Tim veel plezier bij de F-pupillen.

There is no image or category is unpublished or not authorized

karindejonge  JACOBKAJUITER
Tekst:  Karin de Jonge