JO13-2; een team dat het seizoen startte in een nieuwe samenstelling en met een nieuwe trainer. Dat was best spannend! Hoe zou het gaan tot aan de winterstop?

Door Vera Klamer

Het was al vrij snel duidelijk dat het 15 jongens zijn die allemaal enorm veel plezier hebben in het voetballen maar het ook goed met elkaar kunnen vinden. Er kwamen al vrij snel bij iedereen verborgen talenten naar boven en de spelers vullen elkaar goed aan! De eerste wedstrijd werd gewonnen en nog één en nog één... het ging maar door...

De toeschouwers hebben ook genoten (ondanks dat het soms heel koud was om toe te kijken)! De spelers hebben met hun geweldige inzet de spanning er heel lang in weten te houden... de vraag werd steeds vaker gesteld..."Zou JO13-2 kampioen gaan worden?"...

Donderdag 7 december werd de één na laatste wedstrijd gespeeld en als deze werd gewonnen dan zou JO13-2 niet meer van de eerste plaats verstoten kunnen worden... Wat een spanning... maar de trainer, leiders en spelers hielden het hoofd koel en speelden een voortreffelijke wedstrijd waarin 5 minuten voor het fluitsignaal duidelijk werd dat men niet meer kon worden verslagen (de stand was 0-3 in Leek). Het vuurwerk kwam tevoorschijn en de toeschouwers konden zich uitleven aan de rand van het veld, het feest kon beginnen!

Zaterdag 9 december werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en natuurlijk in stijl. Prachtige t-shirts voor iedere speler met naam en herinnering aan het  kampioenschap van dit jaar. Ook deze wedstrijd werd nog even keurig binnen gehaald. Het resultaat: 11 wedstrijden gespeeld en 11 wedstrijden gewonnen. 44 doelpunten voor en maar 8 tegen. Dus een doelsaldo van +36 punten en dat is meer dan 2x zoveel als de nummer 2 in de poule. De jongens kunnen met trots zeggen dat ze een welverdiende winnaar zijn!

Vervolgens vond er een feestje plaats in de kantine van VVGorecht, een prachtige kampioenstaart, champagne en patat, er is flink gefeest! En nu... met veel enthousiasme gaan de spelers de tweede helft van het seizoen tegemoet! Maar de jongens zien ook al uit naar de huldiging op zaterdag 7 juli 2018!

JO13 2 winterkampioen

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop