Na een spannende laatste competitiefase heeft Gorecht 2 beslag weten te leggen op de tweede plaats

Hierdoor speelt G2 sowieso nacompetitie en kan misschien langs deze omweg promotie afdwingen.

In de schaduw van het eerste team heeft G2 een leuke en spannende competitie afgewerkt. Naaste concurrenten waren Knickerbockers 8, ON 3 en Be Quick 2. Knickerbockers 8 is uiteindelijk kampioen geworden, maar G2 heeft lang meegedaan om de titel. Ondanks het feit dat er wekelijks ook wel spelers moesten worden afgestaan aan G1. Met name de positieve inzet van alle spelers - zeker ook alle invallers van G3. Jongens en trainer/coach Heinrich, bedankt! -  en de aanvallende speelwijze van trainer Marco Pessiwarissa hebben tot dit resultaat geleid.

Op 17 mei speelt G2 de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Het gaat om 2 wedstrijden, de return is op 24 mei. Bij winst speelt G2 nog een keer uit en thuis op 27 en 31 mei. Als dat ook resulteert in winst speelt G2 op 7 juni een promotiewedstrijd op neutraal terrein.

Het zou een geweldig seizoen kunnen worden als G1, G2 en de A1 alledrie zouden promoveren. We rekenen op jullie steun!

Allan Varkevisser

allanvarkevisser