Anne Liemburg matchwinner in laatste minuut.

“Voor de heldeuren weggehaald”, zeiden enkele van de meegereisde Gorechtsupporters tegen elkaar. Voor rust straften de gastheren uit Delfzijl het onzorgvuldige spel en de slappe duels van Gorecht af. Ruststand 1-0. Aanvoerder Sander Schuur trok vanaf 11 meter de zaak recht, daarna dicteerde Gorecht en kreeg een paar kansen. Een inzet van Remmert van Stempvoort werd fantastisch door de sluitpost van EB tot corner verwerkt. Nadat de Vossies in de slotfase een paar keer goed wegkwamen  (de Eems Boys lieten een paar kansen onbenut), was het Anne Liemburg die in de laatste minuut matchwinner werd. In de strijd om het kampioenschap een hele belangrijke goal, want concurrent Appingedam morste punten in en tegen Noordwolde.

Al met al was het geen beste wedstrijd maar dat mocht de pret niet drukken.

Zaterdag komt Lycurgus op bezoek.

Opstelling Gorecht:

Vincent Valkema,Marnix Voorraad(Rik-Jan Wildeboer),Joris vd Lijn, Tom Jansen (Mathijs Blekkenhorst), Martijn vd Meijs,Sander Schuur,Francesco Frau(Raymond vd Meer),Anne Liemburg,Remmert van Stempvoort, Lloyd Jackson,Pandu Scholte Albers.

Harry Hoeksema

harryhoeksema