Afgelopen zaterdag speelde Gorecht 1 de uitwedstrijd bij directe concurrent Bedum. Het werd voor de Harenaars een wedstrijd om snel te vergeten.

Door: Jens Vos
Foto’s: Henk Vrieling

In de eerste helft was Gorecht machteloos en straalde dat vanaf minuut 1 uit, dit resulteerde in 5 tegendoelpunten in de eerste helft. Een kans werd nog voorkomen door goalie Willem Bouwkamp maar de ruststand was 5-0 en dat was naar verhouding ook terecht. In de tweede helft ging het wat beter maar toen was het te laat. De tweede helft deed denken aan het spreekwoord met een verdronken kalf en een put dempen. Het werd wel nog 6-0. Invaller Wout van der Velde mocht dan nog wel de 6-1 maken voor de statistieken. Bedum gaat volgende week naar Noordscheschut. Gorecht 1 ontvangt dan de Zeerobben.