Een flinke zeperd voor Gorecht bij de Hekkensluiter VEV’67, de Harenaars werden met maarliefst 5-1 van het veld geveegd, terwijl afgelopen zaterdag PKC ‘83 met een goede portie geluk werd verslagen. Maar in de voetballerij moet je niet lang in het verleden blijven hangen want de volgende wedstrijd staat alweer voor de deur.

Door Jens Vos

Komende zaterdag reist de ploeg uit Haren naar Be Quick Dokkum om daar de 3e plaats (die recht geeft op nacompetitie) te verdedigen. De mannen van Bert Vos zullen niet moeten denken dat het een makkelijke partij wordt in Dokkum want dat deed Bonifatius ook niet en de Friezen spelen nog om direct lijfsbehoud in de 1e klasse. Dokkum is aan een goede reeks bezig en is 4 wedstrijden ongeslagen waarin ze 8 punten pakten, dus de Friezen zullen er alles aan doen om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Dus lijkt het een pittig potje te worden voor de Harenaars en is onderschatting een absolute no-go in deze wedstrijd! Dit is een goede uitdaging voor de Harenaars om te bewijzen dat ze terecht derde staan en recht hebben op de plek in de nacompetitie. De wedstrijd begint komende zaterdag om 15:00 op het Tolhuispark in Dokkum.

Schermafbeelding 2018 04 18 om 15.21.41