Afgelopen weekend gingen zowel Gorecht 1 als 2 op trainingskamp naar Delden. Voor de 1e selectie was het dit jaar de 3e keer en de 2e selectie was debutant op het kamp.

 Door Jens Vos

Dag 1

Vrijdagmorgen vertrok het grootste gedeelte van de deelnemers en de mensen die moesten werken voegden zich begin van de avond toe. Overdag trainden beide selecties apart van elkaar en verder was er de gelegenheid van de faciliteiten van het hotel gebruik te maken. Natuurlijk was er ook een diner verzorgd door het hotel. Later in de avond speelde iedereen in groepjes mee aan de traditionele pubquiz die natuurlijk weer onder leiding was van de vaste presentator Karst van der Velde die het zoals gewoonlijk weer uitstekend deed. Na de quiz bleef iedereen in het hotel om het nog een paar uurtjes gezellig te hebben met elkaar.

Dag 2

Op de zaterdag werd er door het hotel een ontbijt verzorgd en na het ontbijt mocht de 2e selectie zich opmaken voor een training met o.a. een parcours van voetbaloefeningen. Nadat de 2e selectie moe maar voldaan van de training kwam mocht de 1e selectie zich opmaken voor het parcours. Na de lunch (die ook weer door het hotel verzorgd was) speelden het 1e en het 2e in gemengde teams een onderling toernooitje. Om 18:30 werd er weer gedineerd en dit keer onder muzikale begeleiding van de mensen die die ochtend het parcours het slechts hadden gedaan en hun zangkunsten mochten vertonen. De rest van de avond was het vrijheid blijheid en had iedereen vrije tijd. Laat op de avond meldde zich een hoop taxi’s die naar Hengelo gingen om daar met zijn allen een leuke stapavond te hebben en dat is zeker gelukt.

Dag 3

Wat inmiddels ook een traditie is dat op de laatste dag bij het ontbijt meestal niet veel mensen aanwezig waren en dit jaar waren dat er nog geen tien. Na het ontbijt ging men hun spullen weer inpakken en druppelde het hotel langzaam leeg en vertrok iedereen van een weer geslaagd trainingskamp.

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop