Voor deze bekerronde ging Gorecht met aanhang in de bus naar Dokkum

voor de bekerwedstrijd tegen VV Dokkum.

VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 005 VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 015

Onder goede weersomstandigheden floot scheidsrechter E. Baar om 14.05 uur voor de aftrap.

Het publiek zag deze middag veel doelpunten en Gorecht keek in tegenstelling tot de competitie wedstrijd van vorige week zaterdag nu eens tegen een 2- 0 achterstand aan bij de rust. Dokkum liep vandaag net dat ene stapje harder en Gorecht leek vandaag met zijn gedachten elders.

VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 044 VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 046

Ook na de thee hetzelfde beeld en het duurde dan ook niet lang of de 3-0 stond op het bord. Rond de 60e minuut leek de 4-0 de definitieve genadeslag, maar via 2 doelpunten van Gorecht en een afgekeurde 4-3 leek Gorecht terug te komen in de wedstrijd. Maar dat leek een illusie. Via nog 2 doelpunten van Dokkum en nog een mooie goal van Gorecht, eindigde dit beker avontuur voor de zwart-witten in een 6-3 nederlaag.

VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 052 VV Dokkum-Gorecht Beker 23-11-2013 068

Gelukkig zorgden enkele sponsoren deze middag voor een hapje en een drankje op de terugreis naar Haren en zorgden er zo voor dat de reis nog enigszins vrolijk verliep. Dank hiervoor namens de selectie en meegereisde supporters voor deze leuke en smaakvolle  verrassing.!

Zaterdag a.s. zullen de mannen van trainer Bert Vos in de uitwedstrijd tegen SJS uit Stadskanaal uit een ander vaatje moeten tappen dan dat ze deze zaterdagmiddag deden in Dokkum. Hopelijk gaat het hondstrouwe Gorecht publiek dan weer tevreden het weekend in.

Met een sportieve groet,
Henk Vrieling