Ook de 8ste wedstrijd werd door Gorecht in winst omgezet. Na de 7 gewonnen competitie wedstrijden werd zondag 3e klasser Forward op sportpark De Koepel in Haren met 3-0 uit de bekercompetitie gezet.
Ass.trainer Eduard Zuidema moest deze wedstrijd coachen ivm de afwezigheid van trainer/coach Hans v.d. Ploeg.

Op het prachtige sportpark van v.v. De Weide mogen de toeschouwers op voormalige stoeltjes van het Oosterparkstadion van FC Groningen zitten. Dat het daar goed toeven is, werd ook al snel duidelijk toen de tribune voller en voller raakte. De toeschouwers kregen een boeiende wedstrijd voorgeschoteld.

Hierbij nog het nagekomen verslag van deze wedstrijd. SV Oosterwolde was de 5e club die door Gorecht 1 aan de zegekar werd verbonden. Door de 0 – 5 overwinning gaat Gorecht nu met 15 punten alleen aan kop in de klasse 2 J.

Op een regenachtig sportpark werd om 15.00 uur afgetrapt. En het was meteen goed opletten, want in de allereerste minuut rolde de bal al voor het TKB-doel langs.

Speciaal voor de thuisblijvers gisteravond, hierbij de samenvatting van de afgelopen dinsdagavond gespeelde inhaalwedstrijd. Met dank aan de mensen van LTC Tube en de plaatselijke sponsor!!!