Laatste voorjaars kompetitiewedstrijd MO13-3: Heracliden uut aoltied lastig!

Een stralende woensdag avond naar Uithuizermeden. Doordat een 5-tal meiden schoolkamp hebben en Fardau ziek is doen Nathalie, Aimee en Michelle met ons mee.1e helft Aradi op doel.
De wedstrijd begint gelijkwaardig totdat de Heracliden scoren. Wij krijgen weinig kansen in de 1e helft. Halverwege ff een drinkpauze vanwege de warmte. De Heracliden weten nog 3 x te scoren ondanks de geweldige spelende Sanne.
2e helft Marlies op doel, Michelle, Aimee, Hanne en Aimee achter komt geen bal meer in. Wij spelen aanvallender en komen regelmatig voor hun doel. Aradi, Annemiek en Sanne weten bijna te scoren, maar de keeper van de Heracliden staat als stevig in het doel.
De Heracliden winnen met 4 – 0 en zijn kampioen geworden. Na tijd krijgen we nog een ijsje van Marlies d,r moeder en gaan weer huiswaarts.

Wim Berends