Roxanne is ziek, van harte beterschap!

Keeper eerste helft Aradi, tweede helft Marjolein. Verder spelen Anniek en Fenne mee uit MO 13-2.

De wedstrijd start en na 3 minuten al 2 pogingen op het doel door Hanne en Annemiek. Ingooi Zuidhorn, Anniek neemt de bal in volle snelheid mee op weg naar de andere kant van het veld. Zuidhorn neemt de bal over en weer terug.  Annemiek schiet voor het doel langs, Anniek schiet naast het doel, Fenne, Sanne ,Anniek spelen de bal snel door en uiteindelijk naar Annemiek, waarop de tegenspeelster de bal afpakt en op het doel schiet, mooie redding van Aradi.                                                                                                                                      

Sanne komt heel vlak voor het doel, helaas, de keeper ziet kans om de bal te pakken. Anniek probeert 2x achter elkaar te scoren tevergeefs,  Annemiek doet ook een poging, de keeper laat het niet toe om te scoren. Sanne doet weer een poging om te scoren en de keepster pakt de bal, Aradi schopt de bal op het middenveld en Annemiek neemt de bal aan en schiet naast het doel. Zuidhorn schiet uit, ingooi voor de meiden, naar over en weer gespeeld schiet Annemiek op het doel waar de keeper klaar staat om de bal te stoppen. Hoekschop door Fenne genomen waarop de tegenpartij de bal mee neemt voor het doel en Aradi kan de bal stoppen.  Annemiek krijgt de bal op haar gezicht waarop het spel even wordt stil gelegd.

Annemiek gaat door en schiet op het doel en de keeper weet ook deze te stoppen.  Aradi stopt een bal, en ook de keeper van Zuidhorn houdt nog een bal tegen.De 2 partijen hebben een mooie eerste helft gespeeld met veel kansen en goede keepsters.

Bij de tweede helft begint de temperatuur al op te lopen het wordt warm.De start begint rustig, de bal gaat uit en na de ingooi stopt Marjolein de bal en schopt deze uit. Fenne, Annemiek en Aradi spelen de bal en de bal gaat uit. Na de ingooi krijgt Annemiek de bal een verrassende actie schiet zij hard op het doel , toch weet  de keeper hem te vangen. Anniek houdt de bal dicht aan de voet met een  mooie draai geeft zij de tegenstander  geen kans om de bal te pakken te krijgen waarop de bal naar Fenne gespeeld kan worden en Fenne kan scoren 0-1.  De tegenstanders spelen de bal richting het doel waar Marjolein klaar staat om de bal te stoppen, keurig. Na een Ingooi van Zuidhorn kan Aradi de bal overnemen en schiet  op het doel waar de keeper de bal weet te stoppen. Fenne schiet de bal met een mooie boog naar de keeper, vangbal! Zuidhorn weet te scoren 1-1!                             

Op de valreep scoort Annemiek nog een keer 1-2 ! Al met al was het een mooie wedstrijd om naar te kijken.

Anneke Berends

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop