Aanstaande donderdag (aanvang 19.00u) speelt Gorecht MO13-3 de kwartfinale in het bekertoernooi van knvb-district Noord in Leeuwarden tegen Blauw-Wit ’34. 

Het mag een bijzondere prestatie worden genoemd dat de meiden van trainster Jolien en leider Wim al zo ver zijn gekomen in de beker: MO13-3 (zevental) is nl. begin dit seizoen feitelijk begonnen als een compleet nieuw team: Marjolein en Roxanne zijn overgekomen van MO11 afgelopen zomer en de andere (inmiddels) tien meiden zijn allemaal pas begin van het seizoen of in de loop van dit seizoen begonnen met voetballen (en zagen in de winterstop goalgetter Isabel overgaan naar MO13-1). Heel knap dus dat deze enthousiaste groep meiden in de bekercompetitie tot de beste acht MO13-Zeventallen van Noord-Nederland behoort. Een nu al heel fraaie prestatie! In deze kwartfinale-ronde voor Meiden-onder-13jr-Zeventallen zal Gorecht overigens de Groningse eer moeten verdedigen want de andere zeven kwartfinalisten komen uit Friesland (5 teams) en Drenthe (2 teams).

Sanne, Hanne, Annemiek, Fardau, Aradi, Felicia, Marlies, Tarekech, Marjolein, Roxanne, Sascha, Nathalie, Jolien, Wim:  veel succes en plezier gewenst in de Friese hoofdstad komende donderdag!

(foto: aanvoerster Annemiek in actie tijdens een eerdere bekerronde op een koude 24 februari)

MO13 3

Met vriendelijke groet,

Martin Woltman

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop