Na afgelopen zaterdag thuis van Middelstum met 5-0 te hebben verloren gaan we nu voor de beker naar Middelstum op een prachtige woensdagavond,25 graden C om 18.45 uur.

Door afwezigheid van Marjolein en Roxanne i.v.m. Cito toetsen doet Annecato de Groen uit MO-11 met ons mee.
Aradi staat de hele wedstrijd op doel omdat ze niet helemaal topfit is.

In het begin van de wedstrijd weet Annemiek met een mooie actie voor de keeper van Middelstum te komen en hem prachtig in te schieten.                    Middelstum weet echter met snelle acties 2x te scoren. Annecato weet met een panna ver te komen, helaas net naast.

Ruststand Middelstum 2 – Gorecht 1.

Na rust gaan we er flink tegen aan met tot gevolg vele natte sponsen acties bij de tegenpartij.
Met een hele mooie solo actie van Annecato, de kleinste van het veld, ze loopt meiden die een meter groter dan haar zijn zo voorbij, Weet ze hem af te ronden met een schitterend doelpunt 2 – 2 !  Een penalty voor Middestum, Aradi weet hem te stoppen, super !

Verlenging 2x 15 minuten. Bloedstollend spannend, de bal gaat van de ene naar de andere kant, Aradi op doel,  Felicia, Marlies en Tarakech verdedigen met  veel strijd; Hanne, Sanne, Fardau, Annecato en Annemiek op het midden veld en in de spits gaan er voor. Hanne scoort heel mooi na een voorzet van Annemiek  al vroeg in de verlenging; geweldig!

Nu wachten nog 25 hele spannende minuten waarbij Middelstum er alles aan doet om te scoren. De meiden weten stand te houden en we winnen de bekerwedstrijd met 3 – 2 ! SUPER MEIDEN!!

Na het omkleden nog een zakje chips en naar Haren waar we om 21.15 moe, maar blij en trots weer aankomen na een hele mooie voetbalavond.

Wim Berends.