Binnen in de kleedkamer is het lekker warm, buiten een gevoelstemperatuur van min 10! en dat op 17 maart 2018.

De meiden hebben bijna allemaal iets extra’s warm aan. Fardau van harte welkom bij ons team, we hopen dat je een sportieve en gezellige tijd mag hebben.Ondanks de koude oostenwind staan er toch veel ouders aan de kant, geweldig! De 1e helft Marjolein op doel, de 2e helft Felicia. Onze scheidsrechter is vandaag Carla Harms, uit MO-17.
De wedstrijd gaat van start en De Heracliden vallen gelijk aan met een schot op de paal. De wedstrijd gaat wat heen en weer met Sanne bijna een doelpunt en Annemiek een keer op de paal, Onze verdediging, Marlies Tarakech en Roxanne zijn continu goed bezig. Toch weten De Heracliden 2x te scoren, 0-2 met de rust.
De 2e helft weten De Heracliden goed uit de kleedkamer te komen en zetten veel druk op onze meiden. Ondanks het mooie spel van Marjolein, die nu in het veld staat, en van onze nieuw speelster Fardau, de aanvallen van Aradi samen met Marlies en Annemiek en het verdedigende werk van Tarakech en niet te vergeten de reddingen van Felicia wisten De Heracliden toch nog 4x te scoren.
Eindstand:Gorecht MO13-3 0 – 6 Heracliden MO 13-1