Eindelijk na 2 1/2 maand weer lekker voetballen! Na vele afgelaste wedstrijden een bekerduel tegen Veendam 1894, eigenlijk een uitwedstrijd thuis.

Verslag: Anneke Berends
Foto's: Martin Woltman
Isabel gaat na overleg naar MO 13 -1, Sanne Alssema komt ons team versterken. Isabel bedankt voor je inzet en de vele doelpunten bij MO 13-3 en succes bij MO 13-1! Sanne hartelijk welkom in ons team! De nieuwe tenues worden uitgedeeld en gepast, jammer dat er (nog) geen nummers op staan.
De wedstrijd op het Scharlakenveld begint om 10.30 uur in een snijdende koude oosten wind; toch staan er veel ouders te kijken, geweldig! Frans Schmidt fluit de wedstrijd, bedankt Frans!
Eerste helft Roxanne op doel en de 2e helft Aradi. Na 10 minuten weet Felicia te scoren na een mooie voorzet 1-0! Het spel gaat heen en weer de teams zijn aan elkaar gewaagd. Er wordt regelmatig gewisseld, dat mag ook wel met de kou. Sanne maakt haar entree in de wedstrijd, mooi hoor.
De ruststand is 1-0 voor onze meiden.
Na rust spelen de meiden veel op de helft van Veendam dicht bij het doel, de bal rolt een paar keer net voor het doel langs. Het spel valt even dood; Iedereen moet even weer zoeken naar de juiste positie op aanwijzingen van de coaches.
In de laatste 5 minuten weet Annemiek de keeper van Veendam toch nog 2x te passeren.
Eindstand van Veendam 1894 MO13-2 - Gorecht MO 13-3: 0-3