Gorecht MO13-3         15 - 0                  Zuidhorn MO 13-2

Door Anneke Berends

Na twee afgelaste wedstrijden nu weer lekker voetballen op kunstgras. De 1e helft staat Felicia op doel en de 2e helft Marjolein; Annecato en Amber uit MO 11-1 doen mee in plaats van Annemiek en Roxanne. Om precies 11.45 uur fluit de scheidsrechter Siebren Jan Das voor de start van de wedstrijd. Er was een opmerking dat de bal te zacht was en uitgelegd dat dit met het vochtige gras te maken had. In de loop van de wedstrijd was het goed.

De wedstrijd was begonnen en de meiden schoten twee keer achter elkaar in de 3e minuut in het zijnet. In de 4e minuut gaf Aradi een mooie voorzet waarop Isabel scoorde. Ingooi door Zuidhorn het spel gaat door over en weer werd er om de bal gestreden nr 10 van Zuidhorn schoot op de paal. In de 10e minuut. Annecato maakte het 3-0 in de 13e minuut.

De meiden coachen elkaar, leuk om te horen vanaf de zijlijn, en de aanwezige ouders reageren hier positief en gezellig op. Ingooi, nr.7 van de tegenpartij, schiet naast het doel ook de 2e poging ging ernaast. Isabel scoort in de 15e minuut  4-0 ook in de 17e en 18e minuut brengt Isabel de score steeds verder omhoog. De ingooi van de tegenpartij  en de voorzet met het schot wordt door de keeper gestopt. Annecato maakt er in de 25e minuut 6-0 van, Ook Aradi ziet haar kans en maakt er in de 27e minuut nog 7-0 van. De tegenpartij doet nog een poging de bal gaat naast het doel. De ruststand wordt door  Isabel op 8-0  gezet.

Na de rust gaat het door met punten scoren, 9-0 door Felicia. Het is koud, en heb ik de tijd niet meer ingevuld waarop er gescoord is. 10-0 door Annecato, er wordt een corner gegeven waarop een mooie voorzet komt Annecato nog eens kan scoren 11-0. Er wordt om de bal gestreden en op het doel geschoten door Marlies en de keepster de bal wordt gestopt en terug komt waardoor Marlies kan scoren 12-0!  Tarekech heeft last van haar maag en verlaat het veld, beterschap meid, intussen gaat het spel door.  Isabel ziet kans nog eens te 3x te scoren! 15 – 0 voor onze meiden, geweldig!