Gorecht MO13-3  6 – 1  Middelstum MO 13-1

Door Wim en Anneke Berends:

Om 12.45 uur thuis voetballen onder prachtige weersomstandigheden, er staan hierdoor ook veel supporters langs de lijn.

De 1e helft staat Aradi op doel en de 2e helft Marjolein, Marlies is aanvoerder omdat Annemiek ziek is, ook Roxanne is ziek. Sol en Anniek van Gorecht  MO 13-1 helpen ons vandaag mee.

Na de moeizame start vorige week bij De Lauwers is het vandaag precies het tegenovergestelde, de meiden gaan er volop tegenaan. Middelstum heeft in de competitie nog maar 1 wedstrijd verloren, maar tegen onze meiden lukt het hun niet om genoeg weerstand te bieden in hun achterhoede.
In de 15e minuut weet Sol, na een prachtige actie, Gorecht op 1-0 te zetten.De 25e minuut is het weer raak, Isabel scoort na een individuele actie 2-0! De rust in.

In de 2e helft gaat Middelstum feller spelen met tot gevolg dat in de 40e minuut scoort.Hierna volgt een heus doelpuntenregen waarbij Sol nog 3x scoort en Isabel  1x.

De meiden hebben al met al een geweldige wedstrijd gespeeld en voor de eerste keer een overwinning behaald! Proficiat.

Na het omkleden was er voor de meiden nog een lekkere traktatie in de kantine.

Eindstand 6 Gorecht MO13-3. En 1 voor  Middelstum MO 13-1.