Gorecht MO13-3 - TLC MO13-1: 2 – 3

Door Wim Berends

Thuis tegen Tolbert -  Leek Combinatie, de nummer 2 van de competitie.

Allereerst gaan beide teams met de scheidsrechter Gert –Jan Ris en de trainster Jolien rond de middencirkel een minuut stilte in acht nemen ter nagedachtenis  van Jaap Wiersma, een bestuurslid van VV Gorecht, die afgelopen zondag 8 oktober plotseling is overleden.

Aradi gaat de 1e helft op doel,  Roxanne de 2e helft. We beginnen de wedstrijd goed met een paar mooie kansen.
In de 5e minuut weet TLC te scoren en staat het 1 -0. Een minuut later is het raak, Isabel scoort na diverse spelers van TLC te passeren 1 – 1!

De wedstrijd gaat door, de meiden zijn aardig aan elkaar gewaagd, onze meiden gaan elke week beter spelen.
Dan in de 15e minuut komt Hanne aan de bal, en weet na een mooie actie, deze met een prachtig schot te verzilveren, 2 – 1!
In de 17e minuut komt LTC langs zij, 2 – 2. Net voor rust komt de stand op 2 – 3.

Na rust gaan beide teams goed in de aanval maar komt het mede namens de keepers niet meer tot een scoren.

Eindstand:  Gorecht MO13-3             2 – 3    TLC MO 13-1