Gorecht MO13-3  -   Gomos MO13-1     1 – 17

We gaan eerst met z’n allen op de teamfoto in voetbaltenue.
Dan gaan we vol goede moed aan de wedstrijd beginnen.
We weten dat Gomos uit Norg de koploper van de competitie is, maar laten ons daardoor niet onder druk zetten.
Roxanne begint op doel en Marjolein gaat de 2e helft in het doel, beide meiden hebben 1 keer keepertraining gevolgd.
In de eerste helft laat Gomos direct zien dat ze al wat meer ervaring als team hebben.
Onze meiden doen hun uiterste best om het Gomos lastig te maken, maar Gomos weet toch met regelmaat te scoren en we staan na het fluitsignaal van de eerste helft met 0-8 achter.

In de 2e helft proberen we het Gomos nog lastiger te maken om te scoren wat ook af en toe lukt want we zijn een stuk gevaarlijker voor hun doel.
Uiteindelijk lukt het Annemiek om een bal achter de keeper te leggen waardoor de stand op 1-17 eindigt.
De meiden hebben heel goed hun best gedaan en er zit al verbetering in vergeleken met de eerste wedstrijd.