Glimmen MO13-1   -   Gorecht MO13-3     3 – 2

Na op 16 september thuis een oefenwedstrijd te hebben gespeeld zijn de meiden helemaal klaar voor de competitie.

Met elkaar op de fiets naar Glimmen waren we ruimschoots op tijd om nog ff een warming up te doen.

Onder de stralende zon met veel supporters aan de kant ging de wedstrijd los.

Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en de bal ging ook van de ene naar de andere kant van het veld.

In de 6e minuut was het raak! Met een prachtig schot passeert Annemiek de keeper van Glimmen en staan onze meiden met 1 – 0 voor.

Echter 2 minuten later scoort Glimmen en staat het 1 – 1.

Na veel acties aan beide kanten weet Glimmen vlak voor rust nog een keer te scoren.

Na rust stijgt de temperatuur en de meiden vechten om weer gelijk te komen.

Glimmen weet in de 41e minuut nog een keer te scoren en staan we met 3 -1 achter.

We laten de moet niet zakken en voeren het tempo ondanks de warmte nog een beetje op.

Met rode gezichten van vermoeidheid en warmte schiet Isabel de bal in het doel van Glimmen en brengt de eindstand op Glimmen 3, Gorecht  2.