Onderstaand het verslag van het G toernooi bij Asserboys. Geschreven door Pim, 1 van de spelers van SAG G1.

Verslag: Pim

Vandaag gevoetbald op het voetbaltoernooi is Assen. De 1e wedstrijd werd gespeeld tegen Sc Bolsward. Door een mooi doelpunt van Thom, met een hele belangrijke assists van Pim!
Eindstand 1-0 voor SAG G1.

2e wedstrijd werd gespeeld tegen Broekster Woude ( Dokkum ). Daar gingen we met een goed gevoel de wedstrijd in, maar het scoren ging niet makkelijk. Het bleef bij een terechte 0-0 eindstand!
Het ging zoals gewoonlijk over en weer het ging er gelijk waardig aan toe!

3e wedstrijd werd gespeeld tegen onze rivalen Asser Boys G2.
Deze wedstrijd was een van de belangrijke wedstrijden van dit toernooi. Asser Boys had eerst een aantal kansen en in de laatste paar minuten van de wedstrijd werd er gescoord aan de kant van SAG. Weer een hele mooie assits van Pim die in de 1e wedstrijd ook een hele belangrijke rol speelde voor het beslissende doelpunt, en dit keer weer heel belangrijk was voor het team!
Doelpunten maker Thom met de 1-0 voor SAG.

4e wedstrijd werd gespeeld tegen onze andere rivalen en dat is Kids United. De eerste paar minuten ging het gelijkwaardig op maar snel stond het al 1-0 voor SAG. Doelpunten maker Pelle. Verder werd er nog een overtreding gemaakt op Rover. Penalty nam Robert en die werd heel beheerst binnen geschoten. Wedstrijd werd met 2-0 gewonnen.

5e wedstrijd en de laatste wedstrijd van het toernooi tegen Heerenveense Boys. deze moesten hun ook winnen maar wij ook, het ging heel gelijk waardig op!
De scheidsrechter startte wat later en vloot de wedstrijd eerder af, dat was een heel opmerkelijk moment. het lukte deze wedstrijd niet. Het stond al snel 0-1 voor Heerenveense Boys en vlak daarna door een mooi uit gespeelde counter kans al snel 0-2 en daar bleeft het ook bij

Goeie teamprestatie! SAG G1 werd 2e op dit toernooi.

Volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen onze rivalen uit Groningen tegen Kids United die gespeeld wordt om 15:00 en de datum is: 20 April Vv Gorecht sportpark de Koepel te Haren!

Foto SAG G1 bij toernooi Assen