In de competitie hadden de Hogelandsters tot nu toe één punt meer behaald. Overigens is het een spannende poule want de puntenverschillen tussen de bovenste negen teams zijn zeer klein; tussen de nummer 1 en de nummer 9 in de tussenstand zitten slechts negen punten verschil.

Verslag: Martin Woltman
Foto's: Martin Woltman

De Harense meiden begonnen sterk want binnen een paar minuten was het al raak na een fraai hakje: 0-1. Vervolgens had de thuisploeg in de eerste helft het betere van het spel hoewel ze niet veel uitgespeelde kansen kregen. Bij de echt grote kansen werd er anders wel goed verdedigd of sterk gekeept. Heel ongelukkig werd het in de eerste helft toch gelijk.

Ook na rust had Winsum meer balbezit maar beet Gorecht beter van zich af en had het een grote kans op 1-2. De thuisploeg bleef aandringen en zoeken naar de 2-1 maar onze vrouwen waren ook een aantal keren dreigend via snelle uitvallen, die een aantal malen terecht danwel onterecht teniet gedaan werden door de grensrechter van de groen-zwarten. Al met al is de 1-1 wel een goede afspiegeling van de wedstrijd, al zullen beide teams vinden dat er voor hen zeker meer had ingezeten (meer foto’s zijn te vinden op facebook).

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop