Op de dag dat Arjen Robben bekend maakte weer bij de FC te gaan voetballen stond voor onze eigen talenten van de JO7 een mini-toernooi gepland ter afsluiting van dit voetbalseizoen.

Gorecht 1 heeft zijn plaats verstevigd in de de top-3. De ploeg van Robbie Wentink won bij DESZ met 0-2. In de eerste helft zagen de toeschouwers een vermakelijke wedstrijd, gescoord werd er echter niet. In het tweede bedrijf wisten de Harenaars tweemaal het net te vinden: eindstand 0-2.

Zaterdag wederom een topduel in de 2e klasse J op sportpark De Koepel in Haren. Gorecht speelde thuis tegen Gramsbergen, de nummer twee op de ranglijst.

Met zes punten uit twee wedstrijden kan je wel stellen dat Gorecht na de winterstop uit de startblokken is geschoten. Afgelopen zaterdag probeerde het elftal van Robbie Wentink deze zegereeks te verlengen uit bij SV Bedum.

Zaterdag was de nummer 6 Meppel, op bezoek op sportpark De Koepel in Haren. Scheidsrechter van dienst was Kevin Moed. Vooraf aan de wedstrijd was er wat onduidelijkheid over de shirts van beide elftallen.Scheidsrechter Moed vond dat ze teveel op elkaar leken en wilde dat Meppel andere shirts aan ging doen. Maar ja dat was lastig. De reserve shirts lagen nog in Meppel.