Speciaal voor de thuisblijvers gisteravond, hierbij de samenvatting van de afgelopen dinsdagavond gespeelde inhaalwedstrijd. Met dank aan de mensen van LTC Tube en de plaatselijke sponsor!!!

Zaterdag speelde Gorecht zijn 2e bekerwedstrijd uit tegen 1e klasser Pelikaan S uit Oostwold.

Voorafgaande aan deze bekerwedstrijd werd een minuut stilte gehouden i.v.m. het plotselinge overlijden van de18 jarige Yjan Oldenburger, keeper van JO19-1 van Hoogezand. Het keeperstalent was kort voor de zomer overgestapt van Veendam 1894 naar Hoogezand.

Zaterdag 28 augustus was Winsum te gast op sportpark De Koepel om te oefenen tegen Gorecht. Na vorige week te hebben gelijk gespeeld met 2-2 tegen Marum, vandaag dus een oefenpot tegen 1e klasser Winsum, van oud Gorecht trainer Bert Vos.

Omdat er vorige week door Elim niet werd gespeeld tegen FC Meppel, werd er vooraf aan deze wedstrijd een minuut stilte in acht genomen op sportpark de Koepel. Het was natuurlijk al behoorlijk stil nu er zonder publiek vanwege de getroffen coronamaatregelen werd gespeeld.