Afgelopen zaterdag werd Gorecht gastvrij ontvangen op het prachtige sportcomplex van Grambergen voor de topper om de bovenste plaatsen in de competitie.

Zaterdagmiddag trad koploper Gorecht thuis aan tegen Drenthina uit Emmen. Onder leiding van scheidsrechter Mauricio Rik Plat werd rond 15.00 afgetrapt, nadat eerst een minuut stilte in acht werd genomen i.v.m. het overlijden van Harke Bos. Harke was lange tijd vrijwilliger bij Gorecht en tevens supporter van zijn vier kleinkinderen.

Zaterdagmiddag trad Gorecht in het hol van de leeuw aan tegen de club met de aanlokkelijke 3e helft, The Knickerbockers.De club uit Haren speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van vrijwilliger en supporter Harke Bos.

Zaterdagmiddag maakte scheidsrechter Martin Rozema zijn debuut in de 2e klasse op sportpark De Koepel in deze wedstrijd. Ook mooi dat er steeds weer nieuwe scheidsrechters doorstromen. Want waar waren we zonder deze liefhebbers van het voetbalspelletje.

Op het mooie sportpark en dito kunstgrasveld van SC Elim floot scheidsrechter H. Noppers rond 14.30 uur voor de aftrap.