Bij aankomst op het sportpark bleek dat de wedstrijd op het tweede of derde veld werd gespeeld, omdat het jubilerende Drenthina eind juni een wedstrijd speelt tegen FC Emmen. Voor Gorecht was dit slecht nieuws, omdat de technische kwaliteiten van het team doorgaans op snelle velden veel beter uit de verf komt. Ook begon de wedstrijd een kwartier later omdat er nog een scheidsrechter opgetrommeld moest worden.

Opnieuw speelde Gorecht mooi verzorgd voetbal en wist daarmee drie keer te scoren. Uit standaardsituaties liet Gorecht LTC echter tot drie keer toe terug komen in de wedstrijd. UPDATE: nu ook met foto's.

Met twee voetballende ploegen en een lekkere temperatuur was het dinsdagavond goed toeven langs de lijn. De objectieve toeschouwer zou het een boeiende wedstrijd hebben gevonden. Uiteindelijk was Gorecht het meest effectief en verdiende daarmee de drie punten.

Voorafgaand aan de wedstrijd stelde de speaker beide teams voor en vermeldde daarbij dat beide coaches teamgenoten waren geweest bij Achilles in het seizoen 1999/2000. De website maakt van dit topjaar uitgebreid melding, waarbij Achilles onder leiding van trainer Ron Jans kampioen werd in de Hoofdklasse, de bekerfinale won en algeheel kampioen zondagamateurs werd. Het algehele amateurkampioenschap moest helaas aan Katwijk worden gelaten, maar dat waren nog eens tijden!

De wedstrijd van Gorecht tegen FC Meppel had twee gezichten. Voor rust was Gorecht heer en meester en de tweede helft speelde FC Meppel zeer opportunistisch en was in eerste instantie de bovenliggende partij. Pas na de rode kaart voor FC Meppel kreeg Gorecht meer grip op de wedstrijd.