Bij het schrijven van een wedstrijdverslag zoek je nog voor de wedstrijd of je ergens een bruggetje kan vinden en die had ik hier snel gevonden bij de kersverse trainer Hans van der Ploeg die vandaag zijn officiƫle/officieuze thuis-debuut maakte voor zijn nieuwe werkgever. Als hoofdtrainer was hij al actief voor Winsum/Viboa, CVVB, Oranje Nassau en Drachtster Boys. Vanaf 2004 tot en met 2007 was hij assistent-trainer bij Oranje Nassau van de welbekende Bert Vos die ook vijf seizoenen voor de Harenaars als trainer actief is geweest.

Op de dag dat Arjen Robben bekend maakte weer bij de FC te gaan voetballen stond voor onze eigen talenten van de JO7 een mini-toernooi gepland ter afsluiting van dit voetbalseizoen.

Gorecht 1 heeft zijn plaats verstevigd in de de top-3. De ploeg van Robbie Wentink won bij DESZ met 0-2. In de eerste helft zagen de toeschouwers een vermakelijke wedstrijd, gescoord werd er echter niet. In het tweede bedrijf wisten de Harenaars tweemaal het net te vinden: eindstand 0-2.

Zaterdag wederom een topduel in de 2e klasse J op sportpark De Koepel in Haren. Gorecht speelde thuis tegen Gramsbergen, de nummer twee op de ranglijst.

Met zes punten uit twee wedstrijden kan je wel stellen dat Gorecht na de winterstop uit de startblokken is geschoten. Afgelopen zaterdag probeerde het elftal van Robbie Wentink deze zegereeks te verlengen uit bij SV Bedum.