Oefenwedstrijden ofwel vriendschappelijke wedstrijden (met "v" in wedstrijdschema) mogen altijd gepland worden als er ruimte is op ons sportpark.

Wanneer je een oefenwedstrijd wilt spelen zoekt de leider/trainer een tegenstander (kan ook ander team van Gorecht zijn) en overleg je over een datum en een concept-tijd.

Als je de wedstrijd op de Koepel wilt spelen neem je vervolgens contact op met Frans Schmidt, wedstrijdsecretaris om te overleggen of de concept-datum en tijd mogelijk is. Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telefonisch: 06-20011026. Frans plant de wedstrijden in qua veld en qua tijd. Als de wedstrijd is gepland wordt hij vastgelegd in het wedstrijdschema op de site. 

Voor oefenwedstrijden worden de scheidsrechters ook ingedeeld door de scheidsrechtersindelers (Siebolt Jager, 11-tallen en Victor Ris, 7-tallen) co√∂rdinatoren, mits de oefenwedstrijden ruim op tijd (meer dan een week van te voren) zijn aangekondigd. Als je zelf al een scheidsrechter hebt geregeld, geef dit dan door aan Frans Schmidt, dan wordt de scheidsrechter op de website vermeld en hoeven de scheidsrechtersindelers niemand meer te zoeken.  

Als je een vriendschappelijke uitwedstrijd hebt afgesproken, willen we je vragen om dit ook te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt de wedstrijd ook vermeld op ons wedstrijdschema en dat is handig voor spelers, ouders en publiek.

Let op! bij een afgelasting van een vriendschappelijke wedstrijd, denk er dan om dat de scheidsrechter ook wordt ingelicht. Dat is ook een taak van de leider!

Voor de winterperiode geldt deze meer specifieke regeling: http://vvgorecht.nl/nieuws/1626-voor-leiders-planning-van-oefenwedstrijden

Bijgewerkt: 21 december 2016

 

 Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop