Alles over aan- en afmeldingen en overschrijvingen bij vv Gorecht:

Afmeldingen bij vv Gorecht

Wanneer je vv Gorecht na dit seizoen gaat verlaten

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

Opzeggen dient, schriftelijk, voor 1 juni plaats te vinden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je je niet op tijd afmeldt, is er contributie voor het nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.

Wil je je na je afmelding over laten schrijven naar een andere vereniging? Lees dan hieronder verder bij: overschrijving van vv Gorecht naar andere vereniging.

Aanmelding bij vv Gorecht en eventuele overschrijving vanaf andere vereniging

Overweegt u of uw zoon/dochter om lid te worden bij vv Gorecht, op de volgende pagina kunt u informatie vinden over het lidmaatschap, de contributie etc.: https://www.vvgorecht.nl/index.php/clubinformatie/67-leden-informatie

Nieuwe jeugdleden die zijn aangemeld bij vv Gorecht krijgen bericht van de jeugdcommissie vanaf wanneer ze mee kunnen trainen en bij welke trainingsgroep. In ieder geval in de maand juni kunnen de nieuwe leden mee trainen met de nieuwe leeftijdsgroepen en dan worden ze ook ingedeeld bij de nieuwe teams voor volgend jaar. Jongens/meisjes die alleen meedoen met proeftrainingen worden NOG NIET meegenomen bij de teamindelingen.

In verband met de voorbereidingen van de nieuwe teams ontvangen we nieuwe aanmeldingen/overschrijvingen bij de jeugd en bij de senioren graag zo spoedig mogelijk.  Ook aanmeldingen van de puppies die na de zomer graag bij de JO7 willen voetballen, ontvangen we graag zo spoedig mogelijk.

Als u of uw zoon/dochter heeft besloten om met ingang van het nieuwe seizoen lid te worden bij vv Gorecht vul dan het aanmeldingsformulier in, klik daarvoor op de knop hieronder:

knop Gorecht

Bent u of uw zoon/dochter voorheen bij een andere voetbalvereniging spelend lid geweest en is dit minder dan drie jaar geleden, dan moet er een overschrijving plaats vinden van die vereniging naar vv Gorecht. Overschrijvingen worden digitaal via Sportlink afgehandeld door de ledenadministratie van vv Gorecht. Hiervoor dient u uzelf, uw zoon of uw dochter eerst aan te melden als lid bij VV Gorecht. De ledenadministratie vraagt vervolgens via Sportlink digitale overschrijving van de vorige vereniging naar vv Gorecht aan, waarna de vorige vereniging akkoord moet geven.

Voor overschrijving voor het nieuwe seizoen (per 1 juli) moet de aanmelding bij vv Gorecht voor 10 juni binnen zijn. De ledenadministratie zorgt dan dat voor 15 juni alles met de vorige vereniging en de KNVB is geregeld (15 juni is de officiĆ«le overschrijvingsdeadline van de KNVB).

Overschrijving van vv Gorecht naar een andere vereniging

Als je bij een andere vereniging gaat voetballen, dan moet er een overschrijving plaats vinden naar die andere vereniging. Dit gaat ook digitaal. Je moet je eerst als lid afmelden bij vv Gorecht (zie hierboven) en vervolgens aanmelden bij de nieuwe vereniging en die vereniging vraagt dan via Sportlink goedkeuring van de overschrijving aan bij de KNVB. Die overschrijving moet ook voor 15 juni zijn aangevraagd, dus meld je op tijd aan bij de nieuwe vereniging.

Met vriendelijke groeten,

karindejonge ErikKoning
Karin de Jonge (secretaris jeugd) Erik Koning (secretaris bestuur)