Deze editie van de Voetbaldagen is wederom een succes geweest. Wij hebben enorm genoten van jullie enthousiasme en positieve inzet tijdens deze dagen.

Het was weer een mooi voetbalfeest. We hopen dat jullie met veel plezier hebben meegedaan en dat jullie en jullie ouders tevreden zijn over het verloop van deze dagen. We sluiten af met de foto's die genomen zijn tijdens deze dagen.

Dag 1
Helaas is een groot gedeelte van de foto's op deze dag niet scherp door een probleem met de instelling van de camera.

Dag 2

Bij deze willen we ook alle ouders en vrijwilligers die hebben geholpen om de voetbaldagen tot een succes te maken, heel hartelijk bedanken. De voetbaldagen zijn voor, door en met allerlei leden/vrijwilligers van Gorecht georganiseerd en dat maakt de voetbaldagen iedere keer tot een mooi evenement.
Ontzettend fijn dat iedereen (weer) heeft meegedaan en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet, namens de trainers en de rest van de organisatie van deze Jeugdvoetbaldagen,

Janet Boonstra