Zoals beloofd volgt na iedere bestuursvergadering een nieuwsbrief. Hierbij de tweede nieuwsbrief van de vergadering op 5 oktober jl.

Gisteravond heeft Berny de Vries, coördinator JO-8 en -9, een uiteenzetting gehouden over privacybeleid. Elke vereniging moet er één hebben en aan ons om te kijken of dat beleid functioneert. Niet sexy, wel nodig.

De penningmeester laat ons de rekening van de gemeente voor het huren van ons deel van het Sportpark zien en we zijn toch weer enigszins verontwaardigd: een stijging van € 6.000 naar € 26.000, aanvankelijk met compensatie, maar toch. We kunnen één en ander dragen, maar vinden dat de gemeente best zou mogen investeren in LED-verlichting langs de velden om de astronomische stijging enigszins te rechtvaardigen. De gemeente noemt het Harmonisatie tarieven..

Er is via een leenconstructie een ZINN-busje geregeld voor het vervoer van het G-team.

Om onze jeugdspelers kwaliteit te blijven bieden bij de trainingen, zal er een wat hogere vergoeding voor de trainers worden overwogen. In het voorjaar besluiten we daarover.

De jeugdcommissie heeft een geslaagde startavond georganiseerd voor nieuwe teamleiders.

Vanuit beheer wordt gemeld dat er een geweldige groep vrijwilligers achter de bar staat. Er kunnen altijd nieuwe bij, overigens!

Het bestuur was heel blij met de prima sfeer afgelopen zaterdag in de kantine: gewonnen wedstrijden, een zanger en de meiden van Gorecht, snel gevolgd door de heren, zorgden voor een uitgelaten dansfeestje, zonder overmatig drankgebruik. Over dat laatste blijven we elkaar aanspreken.

De algemene ledenvergadering is dit seizoen op 26 november om 20.00 uur. Hou voor aanmelding de website in de gaten.

Tenslotte: de nieuwjaarsreceptie is op 9 januari 2022.

Mede namens het bestuur (Mariska, Heta, Pieter, Frans, Jurgen en Thomas) vriendelijke groeten,

Martin de Bruijn (secretaris)