In de aanataande herfstvakantie (op 18 en 19 oktober), organiseert de vv Gorecht wederom de Jeugdvoetbaldagen! Deze dagen zijn voor onze jeugdleden in de leeftijdsgroepen van 6 jaar tot en met 12 jaar (=JO7 t/m J/MO13-spelers die 12 jaar zijn).

Wie mogen meedoen: Alle jongens en meisjes vanaf 6 t/m 12 jaar=JO7 t/m JMO13 (spelers die 12 jaar zijn) zijn van harte welkom. Ook deze aflevering zijn helaas, in verband met COVID-19, alleen leden van vv Gorecht welkom.
Datum: maandag 18 oktober en dinsdag 19 oktober 2021
Plaats: De jeugdvoetbaldagen vinden plaats op de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan.
Kosten: Als lid van vv Gorecht betaal je € 45,-*. Voor dit bedrag krijg je twee dagen ’s ochtends en ’s middags training en begeleiding, elke dag een lunch in het clubhuis en een voetbalshirt.

*Wanneer de hoogte van de deelnemersbijdrage een probleem is om deel te nemen, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met het bestuur kijken we of we dan een passende oplossing kunnen vinden..

Opgeven kan met behulp van deze knop:
jvd button
- Na de inschrijving ontvang je een mail met nadere informatie en een factuur om de deelnamekosten over te maken.
- Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers!

Wil je weten wie zich al ingeschreven heeft? Klik hier voor de lijst inschrijvingen.

Overige informatie
- Een aantal dagen voor de start van de voetbaldagen ontvangen alle deelnemers een mail met nadere informatie.
- Jongens en meiden die te oud zijn om mee te doen (JO15/ MO15-leeftijd en ouder) en die het leuk vinden om te helpen, kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meld je aan en kom gezellig mee doen. Wij kijken er naar uit om samen met jullie weer twee sportieve en gezellige voetbaldagen te beleven!

Met sportieve groeten namens de organisatie van de jeugdvoetbaldagen,

Frederiek Brongers en Janet Boonstra