Vanaf 13 september tot en met 3 oktober kan je in de AH app sparen voor extra trainingsmateriaal voor vv Gorecht, want we kunnen na het afgelopen jaar wel wat extra sponsoring gebruiken! Geef daarom nu aan in de AH app dat je voor Gorecht-trainingsmateriaalen wilt sparen, ook kun je allerlei prijzen winnen.

Zo doe je mee:
- Download de AH app als je deze nog niet hebt.
- Ga naar de Voetbalpassie tegel onder 'Mijn Albert Heijn' op het beginscherm van de AH app.
- Bevestig je deelname aan Voetbalpassie en kies je voetbalclub.
- Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie.
Zo ben je klaar om te sparen en maak je automatisch kans.

210915 AlbertheijnactieVoetbalpassie2021bannerWIDE

Deze prijzen kun je winnen
Maak kans op vette voetbalprijzen zoals:

- 100 tickets voor het Nederlands elftal
- Backstage stadium tours, inclusief rondleiding, diner en wedstrijd
- Ballenjongen of meisje tijdens de wedstrijden van Oranje
Bekijk hier de actievoorwaarden van de winactie.

Start met sparen vanaf 13 september
Heb je je aangemeld voor Voetbalpassie in de AH app? Dan spaar je van 13 september t/m 3 oktober voor de voetbalclub die jij wil steunen. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. En bij een volle spaarkaart van 10 punten sponsor je je club al met €1. Doneer iedere volle spaarkaart zo snel mogelijk, dan zie je het saldo van jouw club meteen oplopen.

Deelnemende producten
Spaar Voetbalpassie punten bij iedere €1 aan alle deelnemende merken, al het verse fruit, alle winkel afgebakken broodjes en Alle AH Goudse kaas van de zelfbedieningsafdeling. Sparen kan bij alle Albert Heijn en AH to go winkels in Nederland en bij online bestellingen.

Spaar bijvoorbeeld op al het verse fruit, broodjes en AH Goudse kaas210912 AlbertheijnactieVoetbalpassie2021banner